Suomidigi muuttaa! Suomidigi sisältöineen siirtyy loppuvuoden aikana osaksi kokonaan uutta sivustoa. Muuton vuoksi tätä sivustoa ei enää päivitetä. Pääset tutustumaan rakenteilla olevaan uuteen sivustoon osoitteessa https://beta.suomidigi.fi/. Uusi verkkopalvelu avataan 2.1.2020.

Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

2 peukkua 0 inhousta
Valtion legitiimi oikeus reguloida ei ole ns. kiveen kirjoitettu, tulevaisuuden edunvalvonta käsittää vastuun neljästä seuraavasta sukupolvesta eli vähintään 100 vuodesta - eikä nykyinen hallinto ota vastuuta edes vaalilupauksistaan.

Tilannekuva jonka lohkoketjut, maine/hybriditalous ja laskentavoima mahdollistaa ohittaa jo edustuksellisen demokratian kapasiteetin hoitaa yhteisiä asioita - mutta 'elefantista huoneessa' ei puhuta.

Se ettei reagoi ajankuvaan ja kohtaa perusteltuja kysymyksiä nykyisten välittäjäverkostojen tarpeellisuudesta ja ilmiselvästä korruptiosta tulee kehittämään Taannehtivan Lainsäädännön tematiikkaa heidän osalta jotka virkavastuussa ovat siihen syyllistyneet.


AX10M kysyi 8.9.2017

1 vastaus

0 peukkua 0 inhousta
Hyvä, että nostat tärkeäksi kokemasi asian esiin. Itse olen hallinnon toimivuudesta hieman eri mieltä. Hallinnossa tehdään jatkuvasti töitä asioiden kehittämisen eteen, ovat työkalut tulevaisuudessa sitten lohkoketjut tai jokin muu. Tehdään linjauksia ja haetaan yhteistä, lainmukaista linjaa. Joskus reagointi voi vaikuttaa hitaalta. Kehittämistyötä ja analysointia kuitenkin tehdään koko ajan. Hallinnon tulee olla tehokkaan lisäksi luotettava, minkä takia asioita ei voi hutiloida. Käytetyn teknologian sijaan tärkeintä on kehittää asioita asiakkaan tarpeista lähtien. Mutta tämä oli tosiaan hallinnon edustajan ja virkamiehen vastaus.
Heidi Torro vastasi 11.9.2017
Anna palautetta
...