Suomidigi muuttaa! Suomidigi sisältöineen siirtyy loppuvuoden aikana osaksi kokonaan uutta sivustoa. Muuton vuoksi tätä sivustoa ei enää päivitetä. Pääset tutustumaan rakenteilla olevaan uuteen sivustoon osoitteessa https://beta.suomidigi.fi/. Uusi verkkopalvelu avataan 2.1.2020.

Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

5 peukkua 0 inhousta
Suunnittelemme D9:n Nina Nissilän kanssa jatkoa Suomi.fi-podcasteille. Mitä digitalisaatioon liittyviä aiheita haluaisitte käsiteltävän ensi kevään jaksoissa? Aiheita voi ehdottaa tähän viestiketjuun ja ehdotuksia saa toki myös peukuttaa!

Syksyllä julkaistut kuusi jaksoa löytyvät mm. Spotifystä ja Applen podcasteistä sekä http://vrk.fi/suomi.fi-podcastit


janneviskari kysyi 4.12.2017

3 vastausta

2 peukkua 0 inhousta
Teköäly on aiheena kyllä erittäin tärkeä. Monelle on vielä epäselvää, että mitä teköäly oikeastaan tarkoittaa ja mitä kaikkea sillä voi saada aikaiseksi. Vähän myös siitä, missä nyt mennä IAn kanssa ja mitä tulevaisuusessa on luvassa.

Big data on toinen aihe, josta olisi hyvä puhua enemmän
Anonyymi vastasi 4.12.2017
Samaa mieltä, peukutan.

Anonyymi kommentoija 5.12.2017
0 peukkua 0 inhousta
Tässä yksi aihe-ehdotus, josta riipaisin blogin kesällä: Asiakas heittopussina palveluiden välissä https://suomidigi.fi/asiakas-heittopussina-palveluiden-valissa/
kopponen vastasi 5.12.2017
0 peukkua 0 inhousta
Tukevatko JHS-suositukset ketterän toteutuksen hankintaa? Yleinen käsitys tuntuu olevan, että virastojen johto edellyttää tarkkaa vaatimusmäärittelyä tarjouksen pohjaksi - eli käytännössä vesiputousmallia. Myös JHS-suositusten koetaan tukevan vesiputousmallia. Mikä on teidän tiekarttanne kohti kokeilukulttuuria ja ketterää kehittämistä?
Anonyymi vastasi 13.12.2017
Anna palautetta
...