Suomidigi muuttaa! Suomidigi sisältöineen siirtyy loppuvuoden aikana osaksi kokonaan uutta sivustoa. Muuton vuoksi tätä sivustoa ei enää päivitetä. Pääset tutustumaan rakenteilla olevaan uuteen sivustoon osoitteessa https://beta.suomidigi.fi/. Uusi verkkopalvelu avataan 2.1.2020.

Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

0 peukkua 0 inhousta
Veronmaksajana ja sairaanhoitopiirin työntekijänä minua kiinnostaa tietää miksi kuntien ja sairaanhoitopiirien kehitysideoita ei tällä hetkellä hallita keskitetysti avoimesti internetissä? Mitä esteitä avoimuudelle on? Mikä pitäisi muuttua, jotta avoimuus kasvaisi ja kehitysideat löytyisivät keskitetysti internetistä?

Esimerkkejä mitä kehitysideoita voisi jakaa avoimesti verkossa:
- Prosessien kehitysideoita
- Kuvia laite- ja tilaratkaisuista (sairaalat, hoivakodit,...)
- Ohjelmistorobotiikan toteutuksia (Robot Framework toteutukset)
- Rajapintojen (API) määritykset ja niihin liittyviä ohjelmia

Toistaiseksi kunnat ja sairaanhoitopiirit tuottavat terveys- ja sosiaalipalveluita veronmaksajien rahoilla ja näkisin, että kehitysideoiden yhteiskehittäminen on kaikkien etu.


MarkoSuvila kysyi 18.10.2018

1 vastaus

0 peukkua 0 inhousta
Hyvä idea ja tässä siihen sopiva palvelu www.luotsi.io/fi/healthtech
Kyseessä on siis Luotsi - verkkopalvelu, joka kohtauttaa kumppaneita etsivät organisaatiot. Palvelussa on erikseen osio terveys- ja hyvinvointialan toimijoille, johon sopisi hienosti mukaan ehdottamasi asiat. Miten saamme vietyä asiaa eteenpäin?
Tuomo Virkkunen vastasi 29.5.
Anna palautetta
...