Suomidigi muuttaa! Suomidigi sisältöineen siirtyy loppuvuoden aikana osaksi kokonaan uutta sivustoa. Muuton vuoksi tätä sivustoa ei enää päivitetä. Pääset tutustumaan rakenteilla olevaan uuteen sivustoon osoitteessa https://beta.suomidigi.fi/. Uusi verkkopalvelu avataan 2.1.2020.

Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

0 peukkua 0 inhousta
Yhä useammat kehitysaloitteet ja projektit ulottuvat usean organisaation alueelle. Miten yhden talon työntekijä saa luvan osallistua oman osaamisensa kannalta tärkeisiin yhteistyöverkostoihin siten että sen katsotaan kuuluvan henkilön työtehtävään eikä ole ylimääräistä ja turhaa ajankäyttöä?


apua! kysyi 24.11.2016

3 vastausta

0 peukkua 0 inhousta
Tietyn aihealueen osaajalle pitäisi antaa omassa organisaatiossa valta harkita mihin yhteistyöverkostoihin kannattaa osallistua. Yhteistyö oman talon ulkopuolella liittyy myös johtamiseen ja työsuoritteiden mittaamiseen.
Jukka Kyhäräinen, Verohallinto vastasi 24.11.2016
0 peukkua 0 inhousta
Muutoksentekijät selkänojaksi! Osallistuminen oman talon ulkkopuolella on UusiTyö/Työ2.0-tematiikkaa: on työnantajan etu että työntekijällä on ajankohtaista osaamista. Siten sen kaltaista käyttäytymistä olisi lupa edellyttää!
Johanna Kotipelto Valtioneuvoston kansli vastasi 25.11.2016
0 peukkua 0 inhousta
Kuten muissakin vastauksissa jo todettua, valtiovallan korkeimman tahon tahtotila on selkeästi lisätä yhteistyötä yli organisaatiorajojen. Todella harmi, jos ja kun jossain organisaatioissa tämän kanssa joutuu painimaan. Itselläni onnekseni avarakatseinen esimies, joka näkee yhteistyössä ja -kehittämisessä asiakkaalle tuovaa lisäarvoa.
Timo Vakkilainen / Helsingin seudun ympä vastasi 25.11.2016
Anna palautetta
...