Video ja ääni

Ajankohtaista digiturvallisuudesta: tietosuoja-asetuksen soveltaminen, vahvat salasanat ja verkkohuijarit

Digiturvallisuuden ajankohtaiskatsauksessa keskustellaan tietosuoja-asetuksen soveltamisesta tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnion ja Väestörekisterikeskuksen Kimmo Rouskun kanssa, kerrataan tietosuoja-asetuksen sisältöä tietosuojavaltuutetun toimiston ylitarkastaja Anna Hännisen kanssa ja käydään läpi vahvaan salasanaan ja verkkohuijauksiin liittyviä seikkoja Viestintäviraston Johanna Raution ja Perttu Halosen kanssa. Kybersäätä ruotii Viestintäviraston Jarna Hartikainen.

Valtiovarainministeriö toteuttaa vuonna 2018 kolme ajankohtaiskatsausta digitaalisen turvallisuuden eri osa-alueista yhteistyössä Turvallisuuskomitean, Viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen, tietosuojavaltuutetun toimiston sekä Väestörekisterikeskuksen kanssa.

Ajankohtaiskatsausten ideana on koota ajankohtaista tietoa digiturvallisuuden eri osa-alueista niin, että hallinnon henkilöstö voi hyödyntää sitä työssään. Jokainen katsaus sisältää useita videoita eri kohderyhmille, esimerkiksi henkilöstölle, ICT- ja tietoturva- sekä tietosuojahenkilöille sekä organisaation johdolle.

Photo by Markus Spiske on Unsplash

tietosuojakyberturvallisuusdigiturvallisuuskybersää