Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

4 peukkua 0 inhousta
Verkkopotku@ kehitysvammaisten tukiasumiseen:

Olemme suunnitelleet hanketta, jonka avulla voimme edistää itsenäisesti asuvien kehitysvammaisten osallisuutta digiarkeen. Hankesuunnitelmamme yhteistyökumppaniksi on lähtenyt Kehitysvammaisten Palvelusäätiö.

Hankesuunnitelmamme sai kunniamaininnan Suomidigi.fi:n Suunnannäyttäjät-kilpailussa.

Kiitämme Suomidigi.fi:n tiimiä saamastamme kunnianosoituksesta!

Hankkeemme tavoitteena on heikompiosaisten tukeminen digitalisaation keinoin ja digitalisaatiossa. Toteutuessaan se edistää sekä alalla työskentelevien että tukiasiakkaiden tietotaitoa ja mahdollisuutta hyödyntää digitalisaatiota.

Työryhmämme koostuu tukiasumisen työntekijöistä ja verkko-opetuksen kehittäjästä, joilla on pitkä kokemus alojen työtehtävistä.

Otamme mielellämme vastaan kehittämisehdotuksia ja ideoita, joilla edistämme hankkeen toteutusta, sähköpostiin: verkkopotku@gmail.com

    "Elämä ei ole odottamista, toivomista ja haaveilemista, se on tekemistä, olemista ja joksikin tulemista. Se on sitä mitä aiot tehdä sen jälkeen kun olet lukenut tämän."
    — Mike Dooley

Kesäisin terveisin,

Anne Eronen, asumisen ohjaaja
Katri Valkila, asumisen ohjaaja
Elise Majander, verkko-opetuksen suunnittelija


Elise Majander kysyi 11.6.2017

1 vastaus

0 peukkua 0 inhousta
Teillä on hieno hanke menossa, kunniamaininta on ansaittu. :) Toivottavasti saatte mahdollisimman paljon palautetta ja kehittämisehdotuksia työhönne.
Heidi Torro vastasi 20.6.2017
Anna palautetta
...