Suomidigi muuttaa! Suomidigi sisältöineen siirtyy loppuvuoden aikana osaksi kokonaan uutta sivustoa. Muuton vuoksi tätä sivustoa ei enää päivitetä. Pääset tutustumaan rakenteilla olevaan uuteen sivustoon osoitteessa https://beta.suomidigi.fi/. Uusi verkkopalvelu avataan 2.1.2020.

Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

0 peukkua 0 inhousta
Tehtävänä on tuottaa digitalisaatioon liittyvien palveluiden ja digituen jalkauttamista järjestökentälle. Haasteena on käyttäjäkohtaiset erot niin osaamistasoissa kuin tarpeissa, pitäisi huomioida että palveluihin liittyvissä koulutuksissa tulisi tarjota niin lähitukea kuin etäyhteyksien kautta tapahtuvaa koulutusta sekä mistä löytää digitukitoimijoita /-tukijoita jotka voisivat verkostoitua eri järjestöjen ja yhdistysten välillä.


Anonyymi kysyi 16.10.2018

1 vastaus

0 peukkua 0 inhousta
Hei!

Väestörekisterikeskus tekee digituen kehittämistä ja toimii digituen järjestäjien tukena (lisätietoja www.vrk.fi/digituki, olemme listanneet myös linkkejä tiedon äärelle). Järjestökentällä tehdään myös monipuolisesti digituen kehittämistä ja koulutusten järjestämistä.

Kannustankin liittymään Facebook-ryhmäämme Digitukijat ja kyselemään siellä vinkkejä etenemisestä. Ryhmässä on ihmisiä yhdistyksistä, kirjastoista jne. eli verkostoituminen yli sektorirajojen onnistuu :)


Ystävällisin terveisin
Anna VRK:n digitukitiimistä
Anonyymi vastasi 17.10.2018
Anna palautetta
...