Suomidigi muuttaa! Suomidigi sisältöineen siirtyy loppuvuoden aikana osaksi kokonaan uutta sivustoa. Muuton vuoksi tätä sivustoa ei enää päivitetä. Pääset tutustumaan rakenteilla olevaan uuteen sivustoon osoitteessa https://beta.suomidigi.fi/. Uusi verkkopalvelu avataan 2.1.2020.

Kehittäjäfoorumi parhaiden käytäntöjen jakamiseen ja niistä keskustelemiseen.

0 peukkua 0 inhousta
Miten varmistamme, että pysyvät organisaatiorakenteemme ja hierarkkinen, statukseen ja juridisiin toimivaltoihin perustuva toimintamalli eivät estä järkevää, kokonaisuutta optimoivaa kehitystä? Minkälaisia verkostomaisia toimintamalleja tulisi ottaa käyttöön? Minkälaisia uusia rooleja "ei kenenkään maalle" ja / tai harmailla alueilla toimiville kenties pitäisi luoda? Mitä muuta pitäisi tehdä, jotta monimuotoisuus ja uudet, villitkin ideat pääsisivät oikeasti irti?


Virpi Einola-Pekkinen kysyi 24.11.2016

2 vastausta

0 peukkua 0 inhousta
Pitämällä huolen että kaikki tietävät siitä! :)
Anonyymi vastasi 5.1.2017
Avoimuus on hieno asia! :)

Heidi Torro kommentoija 3.2.2017
1 peukku 0 inhousta
Henkilön työpanoksesta edes pieni prosentti voitaisiin varata verkostomaiseen kehittämiseen, uusien työtapojen hakemiseen. Esim. 5 %. Varmasti tällaisia henkilöitä on jo olemassa ja joillekin verkostomainen kehittäminen on luontaista.
Välttämättä uusia rooleja ei tarvita, vaan muutosta kaikkien henkilöiden työnkuviin.
Heidi Torro vastasi 3.2.2017
Jep, tässä oleellista esimiestyö. Itselläni hyvä tilanne ja verkostoituminen sallittua ja suotavaa. Ei siihen mitään prosentteja ole varattu, vaan tilanteen ja muiden työtehtävien salliessa.

tvakki kommentoija 20.2.2017
Anna palautetta
...